За производителя

Марката LOJIMAX е регистрирана през 2008 г. от
YAPILOJI GROUP OF COMPANIES, която има 25-годишен опит в отоплителната индустрия.

Производството е организирано в модерен завод с площ от 4850 м2., намиращ се в гр. Измир, в близост до едно от най-важните експортни пристанища на Турция.

За да отговори на изискванията за високо качество, производствените процеси се организират от специално разработени софтуерно поддържани машини.

Lojimax произвежда и сертифицира своите продукти съгласно стандарт EN 442-2, който е валиден в Европа. Суровините, използвани в производството, се осигуряват от доставчици, произвеждащи продукция по световни стандарти и притежаващи необходимите сертификати.

Основна цел на компанията е да внесе свеж дъх в индустрията с уникалния дизайн, декоративен външен вид и широка гама от цветови опции.

Lojimax предлага много иновативни опции за покрития на отоплителните тела, някои от които са с електростатично прахово покритие, хромово анодизиране, златно анодизиране, дървесни окраски, винтидж стилове, сатенено, както и естествено дървесно покритие от тиково дърво.

Lojimax държи лидерството в света на разнообразието от модели със 140 различни дизайна на радиатори и лири за баня. В допълнение, продължава да разширява границите, като предоставя бутикова продукция.

Цялата техника в производствената линия е специално проектирана за нуждите на компанията. Също така е създадена уникална система в опаковането на продукцията, която защитава всеки детайл от поръчания артикул на най- високо ниво.

Радиаторите с марка Lojimax се произвеждат с височина от 200 мм до 2000 мм, като освен това може да ги поръчате в широка гама от опции за покрития, ограничени само от Вашето въображение.

 

© etherm - design radiators. All rights reserved.